"Atleten v/s Latmasken"

2009-05-25


Kära bloggläsare! Ni som har läst varje måndag, upptäckte säkert till Er förvåning att det aldrig kom en blogg 18/5.       Låt mig förklara varför: Det har nämligen inte hänt ett skit!!! Jag hade ju stukat foten och tänkte att då får man ju träna överdel. Men då var det som om självaste faan själv tog tag i mig och sa:
Ser du hur skön soffan ser ut..... Och det finns kalla öl i kylen... Kanske grilla lite också......


Jag erkänner...jag vek ner mig direkt...förlåt.. Men nu i helgen har jag fått tillbaka kraften att stå emot lockelsen och tränat. Jag avslutade helgen med en cykeltur på 4 mil! Tog mig drygt 2 timmar. Var helt slut, men efter en dusch, lite mat och en välförtjänt kall öl, så var jag faktiskt nöjd med min insats.

Jag har tänkt på en sak, att skriva varje måndag börjar kännas lite tråkigt, det händer för lite med min träning och förändringen med min kropp!!! Om det inte är någon som blir väldigt ledsen, så tänker jag skriva när andan faller på och jag känner att jag har något att berätta för Er. Men till dess så ska jag fortsätta träna  och kämpa på. Jag har ett mål och ska jag faktiskt klara av att genomföra det jag har sagt och lovat. Fortsättning följer.......


"...en bild säger mer än tusen ord..."

2009-05-11

Jaha, då var det dax! Jag skulle gärna vilja säga att det är en idrottsskada, men ack nej. Självklart måste jag gå och trampa snett och fixa till en lätt stukning. Nu har jag 2 val: åka på 1 rullskida eller bara gå på gym och träna överdel. Jag är ju klart sugen på att testa hur det är att bara åka på 1 skida, men förnuftet säger val nr. 2 och jag tror att det är läge att lyssna på förnuftet, men bara den här gången !!! Jag fortsätter ju självklart att hårdträna med min mentala träning och hålla hjärnan i toppforn !!! Fortsättning följer...........


"E´de´int Gunde? Nä, de´e´ju Rullande Faran!"

2009-05-04

Hör upp! Viktigt meddelande! Jag rekommenderar alla som någon gång tänker pröva på rullskidor att ha rikligt med skydd, utöva rullskidorna på plan och välasfalterad mark, samt vara mjuk i kroppen och ha hyfsad koordination, annars går det lätt åt h-vete !!!

Annars har veckan varit ok. Lite lätt träning på gym . Känner att det är svårt att gå in och träna när det är soligt och varmt. Ska lägga mer tid på rullskidorna (Gud hjälpe mig!), cykling (är fortfarande öm i gumpen) och löpning (kan ni fatta, jag har fått skoskav!?!?) Tycker ni att jag gnäller? Vänta bara, jag kommer nog att gnälla ännu mer i framtiden!!!! 
Fortsättning följer...........

 






RSS 2.0